Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Εσείς γνωρίζετε γιατί χρειαζόμαστε αυτόν τον παράξενο κύλινδρο στο φορτιστή του laptop μας;




Εσείς γνωρίζετε γιατί χρειαζόμαστε αυτόν τον παράξενο κύλινδρο στο φορτιστή του laptop μας;


Έχετε παρατηρήσει ποτέ έναν… μικρό κύλινδρο στο καλώδιο τροφοδοσίας του φορητού υπολογιστή σας; Αν όχι, ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στον φορτιστή που φορτίζει οποιονδήποτε φορητό υπολογιστή…
Στο καλώδιο μπορείτε να δείτε ότι υπάρχει ένα εξωτερικό βαρελάκι.
Αν θέλετε να δείτε πραγματικά αποτελέσματα και να χάσετε κιλά τότε πρέπει να το δοκιμάσετε. Το δοκίμασα και άλλαξε η ζωή μου.Κάντε κλικ εδώ
Ο σκοπός που υπάρχει είναι για τους περισσότερους μυστήριο.
Δείτε παρακάτω τι ακριβώς είναι αυτό.
Αποδεικνύεται ότι αυτός ο αδιευκρίνιστης κύλινδρος εκτελεί μια πολύ σημαντική λειτουργία! Λειτουργεί ως φίλτρο υψηλής διέλευσης και εξουδετερώνει το θόρυβο που μπορεί να προέρχονται από το καλώδιο τροφοδοσίας. Αυτή η συσκευή ονομάζεται δακτύλιος φερρίτης , ή φερρίτη.

Παραδόξως, μέσα σε αυτό το βαρέλι δεν υπάρχει κάποιο τσιπ ή άλλη ηλεκτρονική συσκευή. Αν το ανοίξουμε και κοιτάξουμε το εσωτερικό του θα δούμε ότι δεν υπάρχει τίποτα το ενδιαφέρον. Έχει ένα μικρό καλώδιο που εκτείνεται διαμέσου ενός κοίλου κυλίνδρου από άκαμπτο υλικό. Σε ορισμένες περιπτώσεις καλύπτει τον βρόχο κορδόνι.

Αυτός ο κύλινδρος είναι κατασκευασμένος από φερρίτη – μία χημική ένωση του οξειδίου του σιδήρου με άλλα μεταλλικά οξείδια, τα οποία στην ουσία είναι ένας μαγνητικός μονωτής. Το υλικό αυτό δεν έχει δινορεύματα.
Δεν είναι μυστικό ότι κάθε αθωράκιστο καλώδιο ρεύματος είναι μια πηγή ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών, οι οποίες μπορούν να στρεβλώσουν τα σήματα δεδομένων στο πλαίσιο του υπολογιστή. Ένα φίλτρο φερρίτη παίζει σημαντικό ρόλο και εμποδίζει την εξάπλωση της προσβολής.

Παρεμπιπτόντως ο φερρίτης όχι μόνο εμποδίζει το σχηματισμό ανεπιθύμητων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, αλλά βοηθά και στην προστασία του σήματος εντός του καλωδίου από εξωτερικές παρεμβάσεις. Ως εκ τούτου, αυτές οι φιάλες, εκτός από τα καλώδια τροφοδοσίας μπορούν επίσης να βρεθούν στα που καλώδια συνδέουν οθόνες, σε κάμερες.
ΠΗΓΗ

Read more: http://www.oparlapipas.com/2016/05/laptop.html#ixzz47ssuBOXg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου